2015-04-11

Vikat päivät




Juuh kuten kuvasta saattaa näkyä, pakkaaminen on jo aika voiton puolella (not). Oon about aika hyvin saanu päätettyy mitä otan megeen ja mitä jätän tänne, pitää vielä varmaan vähä järjestellä parempaan kondikseen noita tuolla laukussa, kun oon heitelly ne vähän miten sattuu sinne. Otan mukaan siis ruumaan menevän yhen ison laukun, sit pienemmän laukun minkä otan matkustamoon mukaan ja sit vielä repun johon pakkaan kaikki lennolla tarvittavat asiat. Repun voin heittää sit vaan edessäolevan penkin alle ja laukun yläpuolella oleviin lootiin niin sitä ei sieltä tarvii kaivella sit!


Vika viikko on sujunut tosi lepposissa (ja kosteissa...) merkeissä, oon keskittynyt aika paljon näkemään kavereita ja ottamaan vaan yleisesti tosi rennosti. Keskiviikkona oltiin kavereiden kanssa syömässä Iguanassa nami, jonka jälkeen eksyttiin aleen....... :D hitto oli vähän liiankin halpaa (crowmoor 1,50........) ja kuosi olikin sen mukanen sitten. Mentiin kaverin kanssa vielä syömään sokoksen mäkkiin krebailujen jälkeen, ja selitin suu ranuja täynnä miten mä oikeesti hei oikeesti lähen JENKKEIHIN ens viikolla siis OIKEESTI! Joo-o :D 

 

Torstaina tehtiin kavereiden kanssa safkaa, pulled porkia ja jälkkäriks brownieita ja vaniljajädee. Ilta suju ihan rauhallisissa merkeissä, päätettiin kattoa Fifty Shades of Grey ja juomapelin ainoa sääntö: huikka kun tuntuu myötähäpeää. No joo hilpeissä merkeissä suju leffan kattominen, vähän liiankin hilpeissä taas. Illan päätteeks heitettiin kamut kotiin ja tultiin nukkumaan. Perjantaina oltiin taas kotosalla, tehtiin valkosipulikeittoa ja toasteja ja otettiin vähän viiniä. Ja vähän lisää viiniä. Ja vähän siideriäkin.. valkosipulikeitto oli ihan ällöhyvää, pakko tehä uudelleenkin joskus.

Tää päivä on menny vähä laiskemmissa merkeissä, pakkaillessa ja siivoillessa. Ylihuomenna koittais sit lähtö, ja must tuntuu oikeesti et mussa on jotai vikana ku ei tunnu yhtää siltä että lähtisin mihinkää :D ei jännitä, eikä kuumota, eikä oikeen tunnu yhtään miltään. Mä luotan siihen, että sit viimestään kentällä turvatarkastusten jälkeen iskee sellanen paniikki et karkaan koko kentältä kotiin itkien... no, katellaan maanantaina!


Sänkyä tulee ihan jäätävä ikävä. Miss ya already babe

1 kommentti:

  1. Toi vaihe on niin jännittävä! Tsemppiä sulle lähtöön ja tervetuloa jenkkeihin!! :)

    VastaaPoista